Verloskundigen Viandenstraat

Website van de Verloskundigenpraktijk Viandenstraat Amersfoort


Voorbereiding

Tussen de 30 en 35 weken zwangerschap gaan we samen met jullie doornemen wanneer je ons kunt bellen voor de bevalling. Ook is er tijdens dit gesprek alle ruimte om een geboorteplan te bespreken.

geboorteplanSteeds vaker wordt er tijdens de bevalling gebruik gemaakt van een geboorteplan door de barende en haar partner. Hier kun je al jullie wensen met betrekking tot de zorg en begeleiding tijdens de bevalling in kwijt. Indien jullie dit geboorteplan hebben gemaakt, neem deze dan dus mee naar de zwangerschapscontrole, zodat wij jullie wensen samen door kunnen nemen.

Wij merken dat steeds meer mensen vragen en wensen omtrent de bevalling hebben, die buiten de ‘reguliere protocollen en richtlijnen’ vallen. We horen deze graag van jullie en hopen samen met jullie een passende weg te vinden in de begeleiding en zorg die jullie wensen

In onderstaande folders vind je meer informatie over het voorbereiden op de bevalling en alle vormen van pijnstilling tijdens de weeën. Ook kun je via de link  een voorlichtingsfilm bekijken, die verschillende methoden om om te gaan met de pijn, bespreekt.  www.deverloskundige.nl/bevalling.

Hoe bereid je je voor - Nederlands

Hoe bereid je je voor?

Hoe ga je om met pijn - Nl

Hoe ga je om met pijn?

Welke houding past bij jou

Welke houding past bij jou?